American Pistachio-Apricot Stuffing

Rating: 
Yield: 
about 1 ½ quarts stuffing.
Ingredients: 

¼ cup Butter or margarine
1 cup Water
¾ cup Apricot nectar
1 package (7 ounces) herb seasoned stuffing mix
1 cup Natural American pistachios
1 cup Chopped onion
½ cup Dried apricots, cut up
½ cup Chopped dates
1 (12 – 14 pound) turkey

Instructions: 

Combine butter, water and apricot nectar in saucepan or microwave-safe bowl. Cook conventionally or in microwave oven until butter is melted. Stir in stuffing mix until well moistened. Mix in remaining ingredients. Stuff, truss and roast turkey at 325 degrees F., for 3 to 4 hours or until internal temperature registers 180 º F. in meatiest area. If preferred, turn stuffing into casserole dish and bake covered at 325 or 350 º F., for 1 hour or until hot and moist.
*Roasted Pistachios: Pistachios can be quickly roasted in the microwave oven. Just place ½ cup pistachio nutmeats onto paper plate and place in the microwave. Cook on High 1½ to 2½ minutes. Stir pistachios once during cooking. Remove from microwave and let stand a few minutes before using.

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재미 있는 사실

탄수화물이 많은 음식과 함께 피스타치오를 먹으면 예상 혈당 수치를 낮추어 당뇨병 위험을 줄이는 효과가 높은 것으로 나타났습니다.

Penn State 주립대학 연구 결과에 따르면 피스타치오가 스트레스에 대한 신체의 생물학적 반응에 좋을 영향을 미치는 것으로 나타났습니다.

일회분 피스타치오(300mg, 8%)에는 오렌지(250mg, 7%)와 같은 양의 칼륨이 함유되어 있습니다.

피스타치오는 콜레스테롤 수치를 낮추고 심장 질환 위험을 줄일 수 있는 식물성스테롤이 풍부한 식품입니다. 동물 실험에서 식물성스테롤은 항암 효과가 있는 것으로 나타났습니다.

피스타치오의 일회 섭취량은 다른 나무 견과보다 많은 49개입니다.

49개의 피스타치오가 B6 일일 섭취량의 최대 20퍼센트를 제공하며 이는 아보카도 약 절반과 같습니다.

조리한 브로콜리 반컵보다 피스타치오 일회분(3g)에서 더 많은 식이섬유를 얻을 수 있습니다. 이는 오렌지나 사과와 같은 양으로 일일 권장량의 약 10퍼센트를 공급합니다.

USDA 식품 가이드 피라미드에 따르면 일회분 피스타치오는 대두 1온스와 같은 양의 단백질을 제공하고 육류, 가금류 또는 콩의 단백질 대체 식품으로 섭취할 수 있습니다.

피스타치오는 콜레스테롤이 없는 자연 스낵이며 포화 지방의 함량이 1.5그램에 불과합니다.

견과의 훌륭함을 축하해 주세요! 10월 22일은 미국 견과의 날이며 2월 26일은 미국 피스타치오의 날입니다!